SÁIK Székhelyintézmény

Velünk történt

Karácsonyi koncert

Az adventi időszakban hagyomány, hogy karácsonyi hangversenyre és ezt követően egy kis beszélgetésre invitáljuk iskolánk nyugdíjas pedagógusait. Így történt ez ebben a tanévben is, 2017. december 4-én. Ez alkalommal rendhagyó módon a Váczi Gyula Alapfokú Művészeti Iskola hangversenyterme adott helyet ünnepi rendezvényünknek, ami kapcsolódott intézményünk jubileumi programsorozatához. A hangversenyen iskolánk volt tanítványa, Matuz Csilla orgonaművész is megörvendeztette a közönséget csodálatos orgonajátékával.
Iskolánk gyermek- és pedagógusaiból álló felnőtt kórusa Budafokiné Kiss Éva és Takácsné Édes Katalin vezetésével, valamint a hangszeren játszó tanítványaink színvonalas produkciókkal ajándékozták meg vendégeinket ezen az estén. Nagyszerű alkalom volt ez tehetséges diákjainknak arra, hogy közönség előtt is megcsillogtassák tudásukat. A művészeti iskola pedagógusai - Barabásné Morvai Tímea, Szabó István és Szabó Istvánné - segítették a gyerekek felkészítését.Együtt örülhettünk tanítványaink sikerének.
A közönség soraiban ott ültek a szereplő gyerekek hozzátartozói is. Így közösen élhettük át az adventi várakozás örömét. Köszönetet mondunk a rendezvény szervezőjének, Scholtz Katalin tanítónőnek.

Budafokiné Kiss Éva
 
Karácsonyi koncert

   1/22