SÁIK Székhelyintézmény

Velünk történt

Karácsonyi hangverseny

Az adventi időszakban hagyomány, hogy karácsonyi hangversenyre és ezt követően egy kis beszélgetésre invitáljuk iskolánk nyugdíjas pedagógusait.
Ebben a tanévben, 2019. december 13-án intézményünk aulájában vártuk vendégeinket.
Iskolánk gyermek- és pedagógusaiból álló kórusa Budafokiné Kiss Éva és Csetnekiné Valet Zsuzsanna vezetésével,a hangszeren játszó tanítványaink, valamint a 2. a osztály színvonalas produkciókkal ajándékozták meg vendégeinket ezen az estén. Nagyszerű alkalom volt ez tehetséges diákjainknak arra, hogy közönség előtt is megcsillogtassák tudásukat. A művészeti iskola pedagógusai –dr. Barabásné Morvai Tímea, Szabó István, Szabó Istvánné, Farkas Diána, Kubinyiné Szabó Katalin, Kovács László, Horváth István és Horváth Istvánné- segítették a gyerekek felkészítését. Együtt örülhettünk tanítványaink sikerének.
Hagyományőrző programjaink közül a Lucázás esett éppen erre a napra. Ebben a tanévben a 2. a osztály tanulói mondták el jókívánságaikat a közönségnek. Kereplővel, botokkal, csörgőkkel kísérték a vicces rigmusokat. Köszönjük a gyerekeket felkészítő pedagógusok, Csetnekiné Valet Zsuzsanna és Berze Andrea tanítónők munkáját.
A közönség soraiban ott ültek a szereplő gyerekek hozzátartozói is. Így közösen élhettük át az adventi várakozás örömét. Köszönetet mondunk a rendezvény szervezőjének, Scholtz Katalin tanítónőnek.

Budafokiné Kiss Éva